SÖZLEŞMENİN DETAYLARI SEVİNÇLE KARŞILANDI
SÖZLEŞMENİN DETAYLARI SEVİNÇLE KARŞILANDI

Şube başkanlarımız ve temsilcilerimiz MESS’e bağlı iş yerlerinde sözleşmelerimizin detaylarını açıkladı. Yapılan açıklamalar iş yerlerinde sevinç ve coşkuya neden oldu. Detayların öğrenilmesiyle pek çok iş yerinde “İşte Başkan İşte Sendika” sloganları atıldı.


Türk Metal Sendikası’nın MESS ile sürdürdüğü müzakereleri alnının akıyla ve zaferle noktalamasının ardından şube başkanlarımız ve temsilcilerimiz MESS’e bağlı iş yerlerinde sözleşmelerimizin detaylarını açıkladı. Gece saat 23:00’dan itibaren gece vardiyalarından başlayarak 3 vardiyada bölümler gezilerek sözleşme hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Yapılan açıklamalar iş yerlerinde sevinç ve coşkuya neden oldu. Detayların öğrenilmesiyle pek çok iş yerinde “İşte Başkan İşte Sendika” sloganları atıldı. Sözleşme ile ilgili üyelerimizden gelen soruların cevaplandırılırken, kimsenin aklında soru işareti bırakılmadı.

Tofaş’tan, Arçelik’e; Türk Traktör’den Karsan’a; Delphi’den, Mercedes’e; Renault’tan, CMS’ye; Ford Otosan’dan, Aygaz’a; Beyçelik’ten, Valfsel’e, Bosch’a kadar MESS’e bağlı tüm iş yerlerinde sözleşmelerimiz anlatıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol