ŞUBE EĞİTİM SEKRETERLERİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI
ŞUBE EĞİTİM SEKRETERLERİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI

Sendikamız Türk Metal’in şubelerinde görev alan Şube Eğitim Sekreterleri için düzenlenen eğitim programı 19 Şubat 2018 tarihinde Ankara’da yapıldı. Sosyal ve Kültürel Kulüplerimizin faaliyetlerinin artırılması ile şubelerimizden sendikamızın yayın organlarına bilgi akışının daha hızlı ve etkin hale getirilmesi hedeflenen eğitim programında, ayrıca şube eğitim sekreterlerimizin görev tanımları da belirlendi.

Eğitim programının açılışına katılan Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ, eğitim sekreterlerimize hitaben yaptığı konuşmada sendikamız ile üyelerimiz arasında yeni bir iletişim kanalı kurmak amacıyla Sosyal ve Kültürel Kulüplerin faaliyetlerine başladığına dikkat çekerek; “Sosyal ve Kültürel Kulüplerin faaliyetlerine üyelerimize sendikamızı daha iyi anlatabilmek ve üyelerimiz ile sendikamız arasında yeni bir iletişim kanalı kurmak amacıyla başlattık. Geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan kulübümüz, bugüne kadar bölgelerde çok sayıda etkinlik gerçekleştirdi. Bugün burada faaliyet alanlarımızı genişletmek ve hızlandırmak için bir araya geldik. Sosyal ve Kültürel Kulüplerimiz bünyesinde yapacağımız yeni etkinliklerle birlikte sendikamız Türk Metal ile üyeleri arasında daha sıkı bağlar kurulacağına inanıyorum” dedi. Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, konuşmasının devamında sendikamız yayın organlarında şubelerimize ve üyelerimize daha fazla yer verilmesi hedeflendiğini, bunun için de şubelerimizde görev alan eğitim sekreterlerine büyük görevler düştüğünü söyledi.

Eğitim programında şube eğitim sekreterlerimiz tek tek söz alarak şubelerinde yaptıkları faaliyetleri ve yakın zamanda planladıkları projeleri paylaştılar. Programın devamında genel merkezimizle şubelerimiz arasında bilgi akışını daha hızlı ve etkin hale getirilmesi konusunda görüş alışverişi yapıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol