ŞUBE UZMANLARIMIZ EĞİTİM İÇİN ANKARA'DA
ŞUBE UZMANLARIMIZ EĞİTİM İÇİN ANKARA'DA

Sendikamızın şubelerinde görev yapan, şube uzmanlarından oluşan 39 kişilik grup eğitim için Ankara’ya geldi.


Sendikamızın şubelerinde görev yapan, şube uzmanları için düzenlenen eğitim programı 8 Ekim tarihinde Ankara da yapıldı. Şube uzmanlarımızın üyelerimize daha iyi hizmet verebilmesi, şube içi dinamiklerinin daha hızlı harekete geçirilmesi ve şubelerimiz ile genel merkezimiz arasındaki bilgi akışının daha hızlı ve daha güvenilir hale getirilmesi hedeflenen eğitim programında ayrıca şube uzmanlarımızın yeni görev tanımları belirlendi. Ankara da düzenlenen eğitim programına Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ da katıldı.

Şube uzmanlarımızla bir araya gelen Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ, uzmanlarımıza hitaben yaptığı konuşmada, bilgi ve enformasyon çağında doğru bilgiye, en güvenilir ve en hızlı şekilde ulaşan kurumların ayakta kalabileceğine dikkat çekerek: “21 yüzyıl enformasyon çağında yaşıyoruz. Artık bilginin anlık paylaşıldığı ve tüketildiği bir dönemdeyiz. Türk Metal Sendikası olarak, sürekli büyüyen ve üye sayısını artıran bir sendikayız. Bu büyümeyi kontrol edebilmek için genel merkezimizle, şubelerimiz arasındaki anlık bilgi akışını, otomasyon sistemiyle güvenilir ve hızlı bir şekilde yürütmeyi hedefliyoruz. Hep birlikte iyi bir sinerji yakalayarak, aramızdaki anlık bilgi akışını daha ileriye götürebiliriz. Bugün burada sendikamızın birer aynası olarak gördüğümüz siz değerli çalışanlarımızın anlık bilgiyi, bizlerle daha hızlı paylaşabilmesi için bu eğitim programı düzenliyoruz. Siz değerli çalışanlarımızın sendikamız Türk Metal’i daha ileriye taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Genel Mali Sekreterimiz Altundağ’ın, konuşmasının ardından genel merkezimizle şubelerimiz arasında bilgi akışını daha hızlı ve etkin sağlama konusunda görüş alışverişi yapıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol