ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ ÜYELERİMİZLE TEZGAHLARI BAŞINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ ÜYELERİMİZLE TEZGAHLARI BAŞINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Şube yöneticilerimiz metal emekçisi üyelerimizle tezgâhları başında buluşmaya devam ediyor.


Sendikamız Türk Metal’in, şube başkanları ve şube yöneticileri, metal emekçisi üyelerimizle tezgâhları başında buluşmaya devam ediyor. Her zaman ve her koşulda metal emekçisi üyelerimizin yanında olmayı ve sorunlarını çözmeyi kendilerine ilke ve görev edinen şube yöneticilerimiz, sendikamızın örgütlü olduğu işyerlerinde üyelerimizi tezgâhları başında ziyaret etmeye devam ediyor.

Her fırsatta üyelerimizle bir araya gelen şube yöneticilerimiz, üyelerimizden gelen soruları yanıtlıyor. Şube yöneticilerimizin işyeri ziyaretleri, üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılanırken, ziyaretler sırasında çekilen fotoğraflarda birlik ve beraberlik mesajları verilmeye devam ediyor.

Bursa Şube Başkanımız Yaşar Şen’in Delphi işyeri, İzmir Şube Başkanımız Mürsel Öcal’ın CMS Jant işyeri, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Murat Salar’ın Mercedes-Benz Türk işyeri, Sakarya Şube Başkanımız Olcay Meriç’in B Plas, Lucas Elektrik, Türk Traktör ve Otokar işyeri, Kırıkkale Şube Başkanımız Mustafa Teke'nin MKE Mühimmat Fabrikası ziyareti, Ankara 3 Nolu Şube Başkanımız Nihat Zengin’in Erkunt ve Mitaş işyerleri, Çorlu Şube Başkanımız Baki Polat’ın Hobi Egzoz işyeri, Kayseri Şube Başkanımız Ali Gökkaya’nın Coreal Alüminyum işyeri, Gebze 1 Nolu Şube Başkanımız Şeref Özcan’ın Bemas işyeri ve Çayırova Şube Başkanımız Bilal Uca’nın CPS Press işyeri ziyareti, son dönemde şube yöneticilerimiz tarafından yapılan ziyaretlerden sadece bir bölümünü oluşturuyor.

Şube yöneticilerimizin, üyelerimizle bir araya geldiği işyeri ziyaretleri tüm bölgelerimizde aralıksız olarak devam ediyor.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol