TERÖR, BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK
TERÖR, BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAK
Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan Ankara'da terör saldırısına ilişkin Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Genel Yönetim Kurulumuz adına bir mesaj yayınladı:
 
İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre bugün (10.10.2015) Ankara'da Tren Garı önünde sivil halkın yoğun olarak bulunduğu bir sırada 2 bomba patlatılarak maalesef 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 126 kişi de yaralanmıştır. 
 
Masum halkı hedef alan, amacı kaos çıkarmak ve korku salmak olan terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Daha önce de defalarca sivilleri hedef alan terör örgütleri bu eylemleri ile hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacak; birliğimizi, beraberliğimizi asla bozamayacaktır. 
 
Türkiye'nin kalkınmasını, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda mutlu olarak yaşamasını kabullenemeyen, uzantıları dışarda olan karanlık odaklara karşı, serin kanlı ve sağduyu ile hareket etmeli, inancımızı ve kararlılığımızı asla yitirmemeliyiz.
 
Terörün şekli nasıl olursa olsun, nerden ve kimin tarafından gelirse gelsin, amacı ülkeye, halka ve dolayısıyla hepimize zarar vermektir ve milletin vicdanında lanetlenmektedir.
 
Büyük bir üzüntü içinde bu hain ve alçakça saldırıyı mensubu bulunduğum Türk Metal Sendikası Teşkilatı adına esefle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol