TERÖRE HAYIR, KARDEŞLIĞE EVET
TERÖRE HAYIR, KARDEŞLIĞE EVET
200 sivil toplum örgütünün organizasyonu ile "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüş ve mitingine yüzbinlerce kişi katıldı, mitinge yaklaşık 10 bin üyesiyle Türk Metal de katılım sağladı.
 
Son dönemde artan terör olayları ve verdiğimiz Şehitler üzerine önce 14 sivil toplum örgütünün daha sonraki katılımlarla 200 sivil toplum örgütünün katıldığı ve destek verdiği "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüş ve mitingine yüzbinlerce kişi katıldı. konfederasyonumuz TÜRK-İŞ'in de yoğun bir katılımla destek verdiği mitingte ellerinde bayraklarla ilk önce Ankara Sıhhiye Meydanında buluşuldu. Kalabalık Kızılay'dan Opera meydanında kadar uzanınca yürüyüş başladı.
 
Sendikamızdan Kırıkkale ve Ankara şubelerimizden yaklaşık 10 bin üyemiz de mitinge katılarak kortejin önlerinde yer aldı. Üyelerimiz tek bilek ve tek yürek olarak teröre karşı birlik oldu.
 
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da üyelerimizle birlikte yürüdü. Kortej hep bir ağızdan "Şehitler Ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı, tekbirler getirdi.
 
Kortej Ulus'a ulaştığında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İlk Meclis binasına gelen kortejin önünde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu kısa bir konuşma yaptı.
 
Kalabalık olaysız ve sloganlar atarak dağıldı. 
 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol