TERÖRÜ LANETLİYORUZ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Diyarbakır'ın Bağlarbaşı İlçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Binası önünde kalleşçe yapılan saldırı nedeniyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir kınama mesajı yayınladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bölücü terör örgütü hain ve alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Diyarbakır’ın Bağlarbaşı ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu noktada, sabahın erken saatlerinde kalleşçe yapılan saldırıda 2’si polis 7’si sivil olmak üzere 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Sivil vatandaşlarımızın yoğun olduğu bir bölgeye bomba yüklü bir araçla girebilecek kadar insanlıktan çıkmış terörü ve terörle aynı çizgide hareket eden şer odaklarını bir kez daha lanetleniyoruz.

Diyarbakır’da hain saldırıda hayatları kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize sabır ve metanet diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

 

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol