TERÖRÜ LANETLİYORUZ
TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Gaziantep Şahinbey’deki düğün törenine kalleşçe yapılan bombalı saldırı nedeniyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Bir düğün yerine bomba atacak kadar alçalan şer odakları, masum halkı hedef alarak düğün yerini matem yerine çevirerek hain yüzlerini bir kez daha tüm Dünya’ya gösterdi. Gaziantep Şahinbey’deki düğün yerine bomba atacak kadar insanlıktan çıkmış terörü tekrar tekrar lanetleniyoruz.

15 Temmuz süreci sonrası ülke genelinde düzenlenen demokrasi nöbetlerinde oluşan birlik ve beraberliğimizi hedef alarak Van, Elazığ ve Bitlis de art arda yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. 20 Ağustos akşamı Gaziantep de yapılan saldırıda bu sefer hedef ise sivil halktı. Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu olarak kalleşçe ve haince yapılan bu saldırıyı tekrar tekrar lanetliyoruz. 79 milyon olarak terör karşısında bir ve beraber durup, bu hain şer odaklarının oyununu 15 Temmuz gecesi olduğu gibi bir kez daha bozacağımıza inanıyoruz.

Gaziantep’teki hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize sabır ve metanet diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol