TERÖRÜ LANETLİYORUZ!
TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde silahlı kuvvetlerimize yönelik yapılan hain terör saldırısının ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir başsağlığı ve kınama mesajı yayınladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, terörü bir kez daha lanetlediği mesajında şu ifadelere yer verdi; “Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının güvenliğini sağlayan askeri araca yönelik dün (4 Ekim 2018) düzenlenen hain saldırı sonucu ilk tespitlere göre 4 askerimizin şehit olduğu haberini üzülerek aldık. Batman’da gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda şehit sayısının önce 7’ye, daha sonra ise 8’e çıkması üzüntümüzü bir kat daha artırdı. Ülkemizin birliğine, beraberliğine karşı yapılan bu hain, alçak ve melun saldırıyı tüm kalbimizle kınıyor ve terörü bir kez daha lanetliyoruz.

Büyük bir üzüntü içinde; hayatını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyorum.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol