TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD
TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD

Türk Metal Sendikası ülkemizin dört bir yanında 24 Nisan’da Cuma Namazı ile birlikte tüm şehitlerimiz için Mevlid’i Şerif okuttu. Şehitlerimiz için dualar edildi. 


Genel Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda Üç Ayların ilk Cuma Namazını takiben ülkemizin dört bir yanında Çanakkale Zaferimizin 100. Yılında Çanakkale şehitlerimiz için, başta Soma ve Ermenek iş cinayetleri olmak üzere tezgâhları başında şehit düşen tüm işçi kardeşlerimiz için onlarca camide Mevlid okutuldu.

Mevlidin okunmasının ardından cami cemaatine ikramlarda bulunuldu.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da yayınlamış olduğu mesajında; bu ülke için gerek cephede gerekse tezgâhları başında sayısız şehit verdik. Tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Genel Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla ülkemizin dört bir yanında Çanakkale’de ve iş cinayetlerinde hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz için Türk Metal olarak Mevlit okuttuk, Allah kabul etsin, onların aziz hatıraları karşısında bir kez daha saygıyla eğiliyoruz, dualarımız tüm şehitlerimiz için” dedi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol