TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU İZMİR’DE TOPLANDI
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU İZMİR’DE TOPLANDI

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu 27 Şubat 2018 Salı Günü İzmir’de sendikamız Türk Metal’in, İzmir Sosyal Tesisleri’nde toplandı. TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 maden işçisinin anısına yapılan TÜRK-İŞ Madenciler İlköğretim Okulu’nun açılış töreni öncesi toplandı. Başkanlar Kurulu Toplantı sonrasında hep birlikte açılış töreni için Soma’ya hareket etti.

Başkanlar Kuruluna TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile birlikte Genel Başkan Yardımcılarımız Mesut Gezer ile Yusuf Ziya Odabaş’ta katıldı.

2017-2019 MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanmasından sonra İzmir’e ilk kez giden Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, İzmir Sosyal Tesislerimizin girişinde üyelerimizin yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı. Burada kalabalığa hitaben kısa bir konuşma yapan Genel Başkanımız Kavlak, MESS sözleşmesini hep birlikte zaferle tamamladığımızı belirterek; “Siz alanlarda yağmur, çamur demediniz. Sendikanızın arkasında dimdik durdunuz. Sizden aldığımız güçle, biz de masa başında dimdik durduk. Bunu hep birlikte kazandık. Hepinizin eline, yüreğine sağlık” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol