TÜRK-İŞ GENEL EĞİTİM VE TEŞKİLATLANDIRMA TOPLANTISI DİDİM’DE YAPILDI
TÜRK-İŞ GENEL EĞİTİM VE TEŞKİLATLANDIRMA TOPLANTISI DİDİM’DE YAPILDI

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Toplantısı açılış programı, 16 Eylül 2021 Perşembe günü Aydın’ın Didim ilçesinde yapıldı. Toplantıya TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların genel merkez yöneticileri katıldı.

Açılış programında kürsüye ilk olarak TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat çıktı. Irgat, pandemi döneminde çalışma hayatından yaşanan zorluklara değindiği konuşmasında işçi sınıfının bu süreçte büyük bir mücadele verdiğini dile getirdi. TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Irgat’ın konuşmasının ardından kürsüye Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, “Pandemi Döneminde Çalışma Hayatı” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

TÜRK-İŞ Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Toplantısı açılış programına TÜRK-İŞ Disiplin Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal da katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol