TÜRK İŞÇİSİNİN GURURU 69 YAŞINDA!
TÜRK İŞÇİSİNİN GURURU 69 YAŞINDA!

Türkiye'de işçilerin en üst düzeyde temsilcisi, Türk işçisinin ekmek, barış ve özgürlük mücadelesinde bayrağını her daim en önde taşıyan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) 69’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor. TÜRK-İŞ’in 69’uncu kuruluş yıldönümü münasebetiyle sendikamız Yönetim Kurulu da bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Bundan tam 69 yıl önce 31 Temmuz 1952 tarihinde, Türk işçisi emek ve istikbalinin kavgası için bir araya gelerek TÜRK-İŞ’i kurdu. Kurulduğu günden bu yana Türk işçisinin refahı ve devletimizin bütünlüğünün en büyük teminatı olan TÜRK-İŞ, 69 yıla sığdırdığı başarı ve kazanımlarıyla Türk işçisinin gururu olmaya devam ediyor.

Bu özel gün vesilesi ile bizler de mensubu olduğumuz TÜRK-İŞ üyesi ve destekçisi tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, birlikte hak mücadelesi verdiğimiz, gelmiş geçmiş tüm TÜRK-İŞ emekçilerini saygıyla anıyor ve selamlıyoruz.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol