TÜRK METAL, 4. ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NDA…
TÜRK METAL, 4. ULUSLARARASI MERSİN MARATONU’NDA…

TOFAŞ Şube Sosyal ve Kültürel Kulüpleri Atletizm Takımı’mız 4. Uluslararası Mersin Maratonu’nda sendikamızı Türk Metal’i temsilen yarıştı. 

4. Uluslararası Mersin Maratonu, “Dünya Bu Maratonda Buluşuyor. Haydi, Sen de Bu Heyecana Ortak Ol! sloganı ile 16 Aralık 2018 Pazar günü koştu. Sendikamız Türk Metal, TOFAŞ Şube Sosyal ve Kültürel Kulüpleri Atletizm Takımı’nda yer alan beş üyemizle maratona katıldı.

Halk Koşusu, 15 km ve 42 km’lik üç farklı etapta düzenlenen yarışlarda, üyelerimiz 15 km'lik parkurda yarıştılar. Mersin Forum Alışveriş Merkezi’nde başlayan ve yine Forum Alışveriş Merkezi’nde tamamlanan 15 km’lik parkurda üyelerimizden Levent Kuva 52.33’lük derecesi ile 35-39 yaş grubunda 1. oldu.

15 km’lik parkurda yarışan diğer üyelerimizden Yurdalan Ünlü 62:40’lık derecesi ile 40-44 yaş grubunda 7. olurken, Nuri Şen 65:30’luk derecesi ile 50-54 yaş grubunda 5. oldu. Genel Klasmanda yarışan üyemiz Emin Dönmez ise 59:04’lik derecesi ile 35. oldu.

TOFAŞ Şube Sosyal ve Kültürel Kulüpleri Atletizm Takımı’mız Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın desteği ve öncülüğünde 4. Uluslararası Mersin Maratonu’na katılırken, sendikamız Türk Metal’in logosunun yer aldığı formalarla yarıştılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol