TÜRK METAL IndustriALL GLOBAL UNİON ÜYESİ OLDU!
TÜRK METAL IndustriALL GLOBAL UNİON ÜYESİ OLDU!

Sendikamız Türk Metal’in bir süredir IndustriALL Global Union ile devam ettirdiği üyelik süreci, sendikamızın üyeliğinin kabulü ile tamamlandı. 19 Haziran 2012 yılında küresel sendika federasyonu olarak kurulan IndustriALL Global Union, Uluslararası Metal İşçileri Federasyonu (IMF), Uluslararası Kimya, Enerji, Maden ve Genel İşçi Sendikaları Federasyonu ile Uluslararası Tekstil Giyim ve Deri İşçileri Federasyonu'nun (ITGLWF) üyesi olan sendikaları bir araya getirdi. Küresel Çerçeve Anlaşmaları ile sendikalar ve çok uluslu şirketler arasında küresel düzeyde müzakereler gerçekleştiren IndustriALL Global Union, bugün dünya genelinde 140’tan fazla ülkede 50 milyondan fazla çalışanı temsil ediyor.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamız Türk Metal’in, IndustriALL Global Union’a üyeliği ile ilgili yaptığı açıklamada üyeliğimizin ülkemize ve sendikamız hayırlı olmasını dileyerek; “Sendikamız Türk Metal artık, 140'tan fazla ülkede 50 milyondan fazla çalışanı temsil eden, küresel işkolu federasyonu olan, IndustriALL Global Union üyesi. Üyeliğimizin, Türk Metalli metal işçileri başta olmak üzere, ülkemize ve Türk sendikal hareketine hayırlı olmasını diliyorum. Üyelik sürecimizde bizlerden desteğini esirgemeyen, gerek ülkemizden, gerekse yurtdışından tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol