TÜRK METAL İRAN’DA
TÜRK METAL İRAN’DA

İran İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun daveti üzerine, Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel ve beraberindeki heyet ikili temaslarda bulunmak üzere İran’a gitti.


İran İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun, sendikamız Türk Metal’i daveti üzerine Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel ve beraberindeki heyet 8-12 Ocak 2017 tarihleri arasında İran’a giderek ikili temaslarda bulundu. İran İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayedmohammad Yarahmadian tarafından karşılan heyetimiz, İran İşçi Sendikaları ile ikili ilişkilerin geliştirilmesi konusunda mutabakata vardı. Görüşmelerde Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel, İran’da olmaktan duyduğu memnuniyeti karşı tarafa iletirken, İranlı sendikacılar da Türkiye’nin en büyük işçi sendikası Türk Metal’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belittiler.

Genel Başkan Yardımcımız Yücel Yücel’in başkanlığındaki heyette, Bozüyük Şube Eğitim Sekreterimiz Metin Mert ile Çayırova Şubemize bağlı Opsan işyeri baştemsilcisi Engin Keskin’de yer aldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol