TÜRK METAL KIRGIZİSTAN’DA
TÜRK METAL KIRGIZİSTAN’DA

Kırgızistan Dağ Maden Metalurji Sendikası’nın 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında Isık Gölü kenarında düzenlendiği spor festivaline katılmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş ile beraberindeki heyet Kırgızistan’a gitti.

Kırgızistan Dağ Maden Metalurji Sendikası’nın 5. Spor Festivali’nin açılış programında kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş, UAMİF Genel Başkanı ve sendikamız Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın selam ve başarı dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, 11 dalda gerçekleştirilecek müsabakaların sportmence tamamlanmasını temenni etti.

Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş’ın başkanlığındaki heyette, UAMİF Genel Sekreteri İsmail Dursun, UAMİF Genel Sekreter Yardımcısı Turajan Raupov ile spor festivalindeki satranç müsabakalarına katılmak üzere Bursa 2 Nolu Şube Eğitim Sekreterimiz Sefa Aydın, Masa Tenisi müsabakalarına katılmak üzere İzmir Şubemizden üyemiz Kenan Çoşkun ile koşu müsabakalarına katılmak üzere İstanbul Anadolu Yakası Şubemizden üyemiz Barış Demirci yer aldı.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol