TÜRK METAL MESS ORTAK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
TÜRK METAL MESS ORTAK EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sendikamız Türk Metal ile MESS’in ortaklaşa düzenlediği eğitimler Ankara’da tüm hızıyla devam ediyor.


Sendikamız Türk Metal ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) birlikte düzenlediği eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Ankara’da, Anadolu Hotels Esenboğa Termal’de düzenlenen eğitimlere Aralık ayında 5 grupta,  705 üyemiz katıldı.

Aralık ayında düzenlenen eğitim programlarının açılışına Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ da katıldı. Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, eğitim açılışlarında üyelerimize hitap ederek, sendikamızın faaliyetleri ve hedeflerini anlattı. Altundağ, konuşmalarını tamamladıktan sonra üyelerimizle bir araya gelerek sorularını cevaplandırdı.

Dilovası, Gemlik, Çerkezköy, İstanbul Anadolu Yakası, Gebze 1, Ankara, Eskişehir, Gölcük, Kdz. Ereğli, Çayırova, Osmangazi, Manisa 1, İzmir, Tofaş, Bursa, Ankara 3, Bolu, Bursa 1, İstanbul 1, Kırıkkale, Çorlu ve Balıkesir şubelerimizden gelen 5 grupta, 705 üyemizin katıldığı Türk Metal –MESS eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol