SENDİKAMIZ, IndustriALL BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ DÜNYA KONFERANSINDA
SENDİKAMIZ, IndustriALL BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ DÜNYA KONFERANSINDA

IndustriALL Küresel Sendika, 14-15 Ekim 2019 tarihleri arasından Tayland’ın başkenti Bangkok’ta Bilgi-İletişim Teknolojileri ile Elektrik-Elektronik Endüstrisi Sektörel Dünya Konferansı düzenliyor.  Sendikamız Türk Metal, 14 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayan konferansa Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar ve beraberindeki heyetle katıldı.

Konferansın ilk günü Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar, Türkiye'de ki Bilgi İletişim Teknolojilerine ilişkin güncel bilgilerin paylaşıldığı bir sunum gerçekleştirdi. Genel Mali Sekreterimiz Salar, sunumunda sendikamız Türk Metal’in Putzmeister, Aygün Alüminyum ve Teknogon iş yerlerinde gerçekleştirdiği örgütlenme faaliyetleri sırasında karşılaştığı sorunları paylaştı. Konferansta Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak da Putzmeister, Aygün Alüminyum ve Teknogon işvereni ile üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları bizzat aktardığı bir konuşma yaparken, sendikal faaliyetlerinden ötürü işten çıkartılan üyelerimizin haklı mücadeleleri için IndustriALL Küreselden destek talep etti.

Türk Metal heyeti Bilgi-İletişim Teknolojileri ile Elektrik-Elektronik Endüstrisi Sektörel Dünya Konferansı’nda IndustriALL Küresel Sendika Genel Sekreteri Valter Sanches ile de bir araya geldi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol