TÜRK METALDE BİRLEŞME ZAMANI
TÜRK METALDE BİRLEŞME ZAMANI

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Ankara’da düzenlenen “İletişimde Sosyal Medyanın Yeri” konulu eğitimin açış konuşmasında;  “Zaman, zalimin karşısında eğilmeyen, hak bildiği yoldan dönmeyen, cesaretini adındaki Türk’ten, gücünü Metalinden alan sendikamızda, Türk Metal’de birleşme zamanıdır” dedi.


İletişimde Sosyal Medyanın Yeri konulu eğitim kapsamında Ankara’ya gelen üyelerimizden oluşan bir gruba hitap eden Genel Başkanımız Pevrul Kavlak son dönemde ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğimizi vurgulayarak sosyal medyanın önemine dikkat çekti. Türk Metal üyelerine de büyük sorumluluk düştüğünü belirten Kavlak; “Zaman, zalimin karşısında eğilmeyen, hak bildiği yoldan dönmeyen, cesaretini adındaki Türk’ten, gücünü Metalinden alan sendikamızda, Türk Metal’de birleşme zamanıdır” dedi.

“Sosyal medya artık, ana iletişim kaynağı haline gelmeye başladı” diyen Genel Başkanımız Kavlak; “Sosyal medya ile asli görev, üyemize sürekli ve doğru bilgi sağlamak olmalı, sadece üyemizi de değil, bütün işçi kardeşlerimize, umudunu bize bağlayan bütün emekçilere, bilgi akışımız kesintisiz olmalı, bir boşluk olmamalı” diyerek sözlerini sürdürdü.

Kavlak; sendikal anlamda mücadelede asla umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini şu sözlerle ifade etti:

Olur ya, İçinizde bir şüphe, bir yılgınlık, bir yorgunluk doğacak olursa, bir umutsuzluk oluşursa o zaman tarihimize bakın… Bakın, yarın 18 Mart, bu halk, Çanakkale’de imkânsızı başardı. Yeniden ayağa kalktı. Bakın, bu halk, Kurtuluş Savaşı’nda yokluktan, bir mucize var etti. Küllerinden yeniden doğdu, bir Cumhuriyet kurdu. Bakın, Bu halk, 40 yıldır dökülen onca kana rağmen, kardeş kavgasına girmedi. Kimse bizi bölemedi.

Kavlak’ın konuşması salonda bulunan üyelerimiz tarafından ayakta alkışlandı. Konuşmasını tamamlayan Kavlak; üyelerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi. Anadolu Hotels Downtown Ankara’da gerçekleşen eğitimin açış konuşmasında Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ da hazır bulundu. Program İletişimde Sosyal Medyanın Yeri konulu eğitimlerle devam etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol