TÜRK METAL’DE ÖRGÜTLENMEYE DEVAM
TÜRK METAL’DE ÖRGÜTLENMEYE DEVAM

Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası Türk Metal son bir ayda 4 yeni iş yerini daha bünyesine kattı. Metal emekçileri “yüzbinlerin bir bildiği var” diyerek Türk Metal çatısı altında buluştu.


Kocaeli Şubesi, Osmangazi Şubesi ve İstanbul Anadolu Yakası Şubelerimiz tarafından yürütülen örgütlenme çabalarımız sonrası 4 iş yerimiz için son bir ayda yetki belgelerimiz geldi. Toplu Sözleşme görüşmelerinin ve çalışmalarının başladığı yeni iş yerlerimizde çalışan bütün Türk Metal üyelerine Hoş Geldiniz diyerek, üyeliklerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

KOCAELİ ŞUBESİ

Snop Metal

Snop Metal iş yerinde 15 Ocak tarihinde yetki başvurumuzu yaptık. 12 Şubat tarihinde yetki tespitimiz gelmiş olup 7 Mart tarihinde de yetki belgemiz elimize ulaşmıştır. Snop metal emekçileri Kocaeli Şube Başkanımız Yakup Yıldız’ı şubede ziyaret ederek Türk Metal’in Snop Metal iş yeri için göstermiş olduğu çalışmaları takdir ettiklerini ve bu yüzden çiçek vermek istediklerini ilettiler. Yıldız da bir gün bütün metal emekçilerinin Türk Metal çatısı altında bir araya gelerek daha büyük ve daha güçlü hale geleceğinin altını çizdi.

OSMANGAZİ ŞUBESİ

Laspar

Laspar Angst ve Pfister Gelişmiş Endüstriyel Çözümleri A.Ş. iş yerinde 14 Şubat’ta yapılan yetki başvurumuz sonrası 21 Şubat’ta yetki tespiti geldi. 17 Mart’ta da yetki belgemiz geldi. Laspar emekçilerini iş yerlerinde ziyaret ederek Türk Metal’i seçerek ne kadar doğru bir tercihte bulunduklarını belirten Osmangazi Şube Başkanımız İsmail Cirit; üyelerimizin de sorularını cevaplandırdı.

Pressmech

Pressmech Progressive Kalıp ve Metal Form San. Tic. A.Ş.  iş yerimizde 29 Ocak’ta yaptığımız yetki başvurusu sonucu 6 Şubat'ta yetki tespitimiz geldi. 27 Şubat tarihinde de yetki belgemiz ulaştı. Pressmech emekçileri kendi iş kollarında hem etkili hem de yetkili sendikanın Türk Metal olduğunu belirterek, bundan sonra Türk Metal ile kendilerini daha güçlü ve huzurlu hissettiklerini ifade ettiler.

İSTANBUL ANADOLU YAKASI ŞUBESİ

Normsan

Normsan Tic. Metal İml. San. Ltd. Şti’de devam eden teşkilatlanma çalışmaları 18-19-20-21 Şubat’ta çalışanların büyük bir çoğunluğunun e-devlet üzerinden Sendikamıza üye olmasının ardından 20 Şubat’ta Çalışma Bakanlığı’na yetki başvurusu yapıldı. 21 Şubat’ta yetki tespiti geldi, 24 Mart’ta da yetki tespit belgesi geldi. TİS süreci başlayan Normsan emekçileri İstanbul Anadolu Yakası Şubemizi ziyaret ederek Türk Metal ile birlikte yola devam ettikleri için memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol