TÜRK METAL’DEN KIDEM TAZMİNATI PANELİ!
TÜRK METAL’DEN KIDEM TAZMİNATI PANELİ!

Türk Metal Sendikası Araştırma ve Eğitim Merkezi TAEM, 3 Temmuz 2020 Cuma günü Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) düzenlemesi kapsamında kıdem tazminatına yönelik olarak gündeme getirilen değişikliklerin değerlendirildiği bir panel düzenledi. Sendikamız genel merkez eğitim salonunda düzenlenen panelde, ülkemizin seçkin aydınları ve akademisyenleri kıdem tazminatı ile ilgili düşünülen değişiklikler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

TAEM Başkanı Dr. Naci Önsal’ın moderatörlüğünde düzenlenen panele Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Nizamettin Aktay, Hacı Bayramı Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Arıcı, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gaye Burcu Yıldız, TÜRK-İŞ Uzmanı Enis Bağdadioğlu ve Av. Dr. Murat Özveri konuşmacı olarak katıldı. TES adı altında kıdem tazminatı sisteminde gündeme gelen değişikliklerin değerlendirildiği panel önümüzdeki günlerde kitap haline getirilerek tüm kamuoyu ile paylaşılacak.

Panele, Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş ve sendikamız Toplu İş Sözleşmeleri Dairesi Başkanı Mahsun Turan’da katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol