TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİ MECLİS TOPLANTISI KIRIKKALE’DE YAPILDI
TÜRKİYE SAVUNMA SANAYİ MECLİS TOPLANTISI KIRIKKALE’DE YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) düzenlediği Türkiye Savunma Sanayi Meclisi’nin 38. Toplantısı, sendikamızın yetkili olduğu Kırıkkale Mühimmat Fabrikası’nın Eğitim Salonu’nda bugün (30.10.2018) yapıldı. Toplantıya, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, MKE Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ünal, Kırıkkale Valisi ve MKEK Yönetim Kurulu Üyesi İlker Haktankaçmaz, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, TOBB Savunma Sanayi Meclisi Başkanı Yılmaz Küçükseyhan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Aslan katıldı.

Katılımcılar, toplantı öncesinde MKE Mühimmat Fabrikası’nda çalışan üyelerimizle öğlen yemeğinde bir araya gelirken daha sonra fabrikada incelemelerde bulundular. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak da MKE Mühimmat işyerinde çalışan üyelerimizle bir araya gelerek güncel konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Türkiye Savunma Sanayi Meclisi toplantısının ardından toplantıya katılan diğer katılımcılarla birlikte MKE Mühimmat İşyeri Sendika Temsilciliğimizi ziyaret etti. Bakan Akar’ı TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ile Mühimmat İşyeri Sendika Temsilcilerimiz karşıladı. Ziyarette çalışma hayatı ve MKE işyeri ilgili güncel konularda görüş alışverişi yapılırken, ziyaretin anısına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Bakan Akar’a MKE çalışanları adına hediye takdiminde bulundu.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol