UAMİF 47. MERKEZ KOMİTE TOPLANTISI ÖZBEKİSTAN’DA TOPLANDI.
UAMİF 47. MERKEZ KOMİTE TOPLANTISI ÖZBEKİSTAN’DA TOPLANDI.

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu’nun (UAMİF) 47. Merkez Komite toplantısı 23-24 Nisan 2019 tarihleri arasında Özbekistan’ın Başkenti Taşkent’te toplanıyor. UAMİF Genel Başkanı ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak başkanlığında bugün (23.04.2019) başlayan komite toplantısına 11 ülkeden 23 delege katılıyor.

UAMİF Genel Başkanı ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın açılış konuşması ile başlayan 47. Merkez Komite Toplantısı’na, çalışma raporunu müzakeresi ile devam edildi. Üye sendikaların, ülkelerindeki sosyo-ekonomik gelişmeleri değerlendirmesi ile devam edilecek UAMİF 47. Merkez Komite Toplantısında, bu yıl 25. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan UAMİF’in faaliyetleri ve gelecek hedefleri de belirlenecek.

UAMİF 47. Merkez Komite Toplantısı’na sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş katıldı. Toplantı iki gün boyunca Taşkent’te devam edecek.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol