UAMİF MERKEZ KOMİTESİ ANKARA’DA TOPLANDI
UAMİF MERKEZ KOMİTESİ ANKARA’DA TOPLANDI

Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu (UAMİF) 43’üncü Merkez Komite Toplantısı, Genel Başkan Pevrul Kavlak, başkanlığında 5 Mart 2017 tarihinde Ankara’da toplandı. Merkez Komite Toplantısında Genel Kurul öncesi federasyona yapılan üyelik başvuruları ve geride bırakılan 3 yıl değerlendirildi.

Merkez Komite Toplantısı UAMİF’in ve sendikamızın Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın açılış konuşması ile başladı. Genel Başkanımız Kavlak, konuşmasında “dili, dini, rengi ne olursa olsun hepimiz emek kardeşiyiz. Küresel güçlerle, uluslararası şirketlere karşı birlikte hareket ettikçe, mücadelemiz güçlenecek” dedi.

Merkez Komite Toplantısında, bir sonraki çalışma dönemi için, genel kurulda merkez komite üyeliğine önerilecek isimler belirlendi. Üye sendikaların temsilcileri toplantıda söz olarak, sendikaları ülkenin ekonomik gidişatı hakkında kısa bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca, Genel Kurulda ele alınacak UAMİF tüzük değişikliği önerileri de gündeme geldi. Değişiklikler konusunda üyeler görüşlerini bildirdi.

Toplantıya, 15 ülkeden 35 üye temsilci katıldı. Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş da toplantıda yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol