ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU TOPLANDI
ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Üçlü Danışma Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çağrısı üzerine alt işveren, geçici iş ilişkisi ve uzaktan çalışma konularını görüşmek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda toplandı.


Üçlü Danışma Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çağrısı üzerine alt işveren, geçici iş ilişkisi ve uzaktan çalışma konularını görüşmek üzere 11 Kasım’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda toplandı.

Türk-İş’in resmi internet sitesinde yer alan habere göre; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, açılış konuşmasında, Sosyal tarafların görüşlerini içerdiğini düşündükleri bir sunumun yapılacağını söyledi.

Bakanlık bürokratları tarafından alt işveren, geçici iş ilişkisi ve uzaktan çalışma konularını içeren bir sunum yapıldı.

Bu konular üzerinde sosyal taraf uzmanlarının çalışarak uzlaşma ortamı aramalarına ve en kısa sürede yeniden Üçlü Danışma Kurulu’nun toplanmasına karar verildi.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol