ULUSAL İTTİFAK OLMALI
ULUSAL İTTİFAK OLMALI

Türkiye, gerek siyasal anlamda gerekse ekonomik anlamda ne zaman iyi ve doğru adımlar atmaya hazırlansa, sürekli olarak atılacak olumlu adımları engelleme amaçlı ve kaos ortamına yol açan ‘terör olayları ve sabotajlar’ ile karşılaşıyoruz.


Türkiye’de  genel seçimler sonrasında oluşan karışıklığı ortadan kaldırmaya yönelik atılacak adımlar  toplumun tüm kesimleri tarafından umutla beklenirken,Dünya ülkeleri için, ‘birinci derece tehlike’ olan ‘terör’ , Suruç’ta  31 insanımızın ölümüne, 100 den fazla insanımızın da yaralanmasına  sebep olarak bir kez daha ‘vahşi ve cani’ yüzünü gösterdi.
 

Terörle mücadele konusunda toplumun tüm kesimlerinin ortak bir anlayış içinde, ortak mücadele etmesinin gerekliliği  ve ciddiyeti ortada iken, bu konuda elini taşın altına koymayan her kişi ve kuruluş, bir anlamda teröre hizmet etmiş olacaktır.
 

Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu olarak, terörle mücadele konusunda ‘ulusal bir ittifak’ kurmanın gerekliliğini bir kez daha vurgulayarak, bu hain saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol