ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜRACAATLARI BAŞLADI
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS MÜRACAATLARI BAŞLADI

Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulunda alınan karar doğrultusunda 4 yıllık ve üstü fakülteleri ilk 100.000’e girerek kazanan üyelerimizin çocuklarına burs verilmesi için müracaatlar başladı.


SÖZ VERDİ\304\236İMİZ GİBİ

Sosyal sendikacılık anlayışımızın bir gereği olarak, sadece üyelerimize değil, onların eş ve çocuklarına da hizmet sunmayı prensip edinen; bu doğrultuda dünya sendikacılığına örnek olan Türk Metal sözünde durdu.

Üyeden aldığı aidatları üyelerine sosyal hizmet olarak yansıtan Türk Metal; bu yolla metal işçilerinin çocuklarının başarısına ve geleceğine de katkı sağlamak istiyor.

Sendikamızın 15. Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla üniversitelerin 4 yıllık ve üstü fakültelerini eşit ağırlık, sözel, sayısal ve yabancı dil alanlarından fakültelerin her hangi bir bölümünü ilk 100 bine girerek kazanan öğrencilerimize burs verilecek. 

SON MÜRACAAAT 30 EYLÜL

Başvurabilmek için öncelikle gerekli kriterlerin sağlanması gerekiyor. 2015-2016 öğretim yılı için öğrencilerin başarı durumuna göre burs verilmesi belirlenecek olup, buna göre üyelerimize dönüş yapılacak. Son müracaat tarihimiz 30 Eylül 2015’tir

Başvuru için tıklayınız:

http://turkmetal.org.tr/burs-basvuru

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol