ÜNİVERSİTE-SENDİKA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
ÜNİVERSİTE-SENDİKA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu’nun ev sahipliğinde Türk Metal Sendikası ile Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerinin beşinci buluşması gerçekleştirdi. Buluşmaya Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz katıldı.


Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu ÇEKAT’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Üniversite-Sendika buluşmalarının beşincisi 23 Kasım tarihinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 100. Yıl Kültür Merkezinde yapıldı. Etkinliğe sendikamızın temsilen Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz ve Türk Metal MESS Ortak Eğitim Sorumlusu Mustafa Kemal Şen katıldı. Gazi Üniversitesi’nden ise Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp Bedir, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yücel Uyanık, Prof. Dr. Aydın Başbuğ ve Doç. Dr. Türker Topalhan katıldı.

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 100’ün üzerinde öğrencinin ve ÇEKO öğretim üyelerinin de katıldığı toplantıda Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz Türkiye’de Sendikacılık üzerine bir konuşma yaptı. Konuşmasında Türkiye’de sendikacılığın tarihi ve Türk Metal Sendikası’nı anlattı.  Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz, “sendikamız ile Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler Bölümü öğrencilerin buluştuğu Üniversite-Sendika buluşmalarının bir yenisini Gazi Üniversitesinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sendikamız kapısının tüm üniversitelere ve tüm ÇEKO Öğrencileri sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha buradan sizinle paylaşmak istiyorum” dedi.

Gazi Üniversitesi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yücel Uyanık ise yaptığı konuşmada “bugün bu etkinliği gerçekleştiren Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu ÇEKAT’ın 90 yılların başında kuruluş konuşmasını yapmanın verdiği gurur ile 26 yıllık resmi geçmişi olan ÇEKAT’ın yeni yönetimi başarılar dilerim. Ayrıca bugün aramızda bulunan Türk Metal Sendikası’nın değerli yöneticilerine, öğrencilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim” dedi. Etkinlikte, Türk Metal Ortak Eğitim Sorumlusu Mustafa Kemal Şen’de Sosyal Medya ve Kariyer isimli sunumu gerçekleştirdi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol