ÜYELERİMİZDEN GENEL BAŞKANIMIZA TAM DESTEK
ÜYELERİMİZDEN GENEL BAŞKANIMIZA TAM DESTEK

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal-MESS Toplu İş sözleşmesi kapsamında iş yerlerimizi gezmeye devam ediyor. Kavlak; yine Çerkezköy Şubemize bağlı Hattat Tarım, Hema TRW Direksiyon Sistemleri, Hema Otomotiv ve Hema Endüstri işyerlerinde üyelerimiz ile bir araya geldi.


Türk Metal ile MESS (Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası) arasında yürütülen ve yüz binlerce metal işçisini ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi sürecinde uyuşmazlık tutulması ve tarafların arabulucu safhasına geçmesine sonrası Genel Merkez Yöneticilerimizin fabrikalarda üyelerimizi bir araya gelmişti. Şimdi ise Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sözleşme ile ilgili son süreci üyelerimizle paylaşmak için fabrika ziyaretlerine başladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Çerkezköy’de başladığı fabrika ziyaretlerinin ikinci gününde (26 Mart Salı) yine Çerkezköy Şubemize bağlı Hattat Tarım, Hema TRW Direksiyon Sistemleri, Hema Otomotiv ve Hema Endüstri işyerlerinde üyelerimiz ile bir araya geldi. Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili son durumu üyelerimizle paylaşan Kavlak, üyelerimizin yoğun ilgisi ve tam desteğini gördü. Fabrikaların hem 08-16 hem de 16-24 vardiyalarını gezen Kavlak, 1600 üyemiz ile buluşarak son süreci paylaştı.

Fabrika ziyaretlerinde sırasında Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya gelen Kavlak, toplu sözleşme sürecinde yaşanan son durumu paylaşarak, sendikamızın kararlığı ve üyelerimiz hakları ve çıkarları için sonuna kadar mücadele edileceğini söyledi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol