ÜYELERİMİZLE BÜYÜK İSTANBUL MARATONU’NA KATILDIK!
ÜYELERİMİZLE BÜYÜK İSTANBUL MARATONU’NA KATILDIK!

Vodafone 40. Büyük İstanbul Maratonu’na 100 ülkeden 130 bin sporcunun katılımıyla bugün (11 Kasım 2018) İstanbul’da düzenlendi. 42, 15 ve 10 km’de düzenlenen maratona sendikamız Türk Metal, İstanbul 1 Nolu Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden 104 üyemizle birlikte katıldı.

42 km’de düzenlenen maratona sendikamız Türk Metal adına katılan tek üyemiz İsmail Kartal olurken, diğer üyelerimiz 10 km'lik parkura katıldı. 42 km’lik maratona katılan Mercedes-Benz Türk çalışanı üyemiz İsmail Kartal, 6 saatlik maratonu 3 saat 58 dakika da tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü gişelerine 250 metre mesafede başlayan ve Eminönü’nde İETT Otobüs Durakları karşısında tamamlanan 10 km parkuru ise çok sayıda üyemiz tamamladı. Mercedes-Benz Türk çalışanı üyemiz İsmail Karaçay ise 10 km’de, 3 Saat’te tamamlanması hedeflenen parkuru 47 dakika 17 saniyede tamamlayarak, 18 bin kişinin katıldığı yarışı ilk 100’de bitirdi. 9 üyemiz ise 10 km parkuru 1 saatin altında tamamlayarak büyük bir başarının altına birlikte imza attılar.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın desteği ve öncülüğünde Büyük İstanbul Maratonu’nda ilk kez yer alan üyelerimiz sendikamız Türk Metal’in 55. yıl logosunun yer aldığı formalarla yarışlara katıldılar. Maratonun ardından üyelerimiz tekne turuna katılarak uzun parkurun yorgunluğu hep birlikte attılar.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol