YAZICI GRUBUNDA TİS İMZALANDI
YAZICI GRUBUNDA TİS İMZALANDI

Yazıcı grubuna dahil Yazıcı Demir Çelik, Diler Demir Çelik, Resa Demir Çelik iş yerlerimizin Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.


20 Ocak 2015 günü Genel Merkez Toplantı Salonumuzda yapılan toplu İş Sözleşmesi görüşmesinde gruba dahil Yazıcı Demir Çelik, Diler Demir Çelik, Resa Demir Çelik fabrikalarında çalışan 1200 üyemizin ücret, ikramiye, sosyal yardımlar, fazla mesai, gece çalışma tazminatları gibi akçeli maddelerde kazanımlar sağlandı. Sözleşmeler 1.9.2014 ile 31.08.2017 tarihleri arasında geçerli olacak. Toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce, İskenderun 1 Nolu Şube Başkanımız Çakır Varan, Gebze Dilovası Şube Başkanımız Uysal Altundağ ve Genel Merkez TİS Sorumlusu Oğuz Bedir, TİS Büro Uzmanı Berna Kavukçuoğlu ile ilgili iş yerlerimizin baştemsilcileri ve temsilcileri katıldılar.

İmzalanan Toplu İş Sözleşmemiz başta Yazıcı Gurubu çalışanları olmak üzere tüm teşkilatımıza ve çalışma hayatımıza hayırlı uğurlu olsun.. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol