YETER!
YETER!

İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Yönetim Kurulumuz adına bir kınama ve başsağlığı mesaj yayınladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde 28 Haziran tarihinde, 42 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve 238 vatandaşımızın yararlanması ile sonuçlanan hain terör saldırısı nedeniyle yönetim kurulumuz adına bir kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.

Mesajında şu ifadelere yer verdi.

İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen ve masum halkı hedef alan hain terör saldırısı dolayı çok üzgünüz ama asla yılgınlık içinde değiliz. Terörün en büyük amacı, halka korku ve panik havası salarak, yılgınlıkla halkı ve siyasi iradeyi esir almak ve istediğini yaptırmaktır. Bu millet tarihinde girdiği en büyük savaşlarda bile hiçbir zaman sağduyusunu ve soğukkanlılığını kaybetmemiş, düşmana ve hainlere teslim olmamıştır. O yüzden eli kanlı ve kirli şer odaklarının bizleri çekmek istekleri yer, her nere ise asla başaramayacaktır.

Kutsal Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu güzel günlerde gerçekleştirilen bu hain saldırı milletimizin birliğini ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Milletimizin birliğine ve beraberliğine karşı yapılan bu hain, alçak ve melun saldırıyı tüm kalbimizle kınıyoruz ve lanetliyoruz. Artık Yeter! diyoruz. Saldırıda yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol