YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ
YOLUMUZDAN DÖNMEYİZ

Genel Sekreterimiz Yücel Yücel Yeni otelimize eğitim programı için gelen şube kurulları ve temsilcilere yaptığı konuşmada “sosyal sendikacılık kitabının ilk cümlesi metal işçileri ile başlar, eşleri ve çocukları ile devam eder” dedi.


Genel Sekreterimiz Yücel Yücel Şube kurullarımız ve temsilcilerimizin eşleriyle birlikte katıldığı yeni otelimiz olan Anadolu Down Town Ankara’da yapılan eğitim programında konuştu. Ereğli, Kayseri, Eskişehir, Gebze Dilovası ve Çayırova şubelerimizden gelen yaklaşık 200 kişilik eğitim grubuna seslenen Genel Sekreterimiz Yücel; “Aslında sizlerin, saygıdeğer eşlerinizle birlikte bu programa katılmanız kadar, bizleri onurlandıran ve gururlandıran başka bir şey daha var…O da sizleri ağırlamış olduğumuz bu güzel otel” dedi.

Konuşmasına devam eden Yücel; Büyük Anadolu Down Town Ankara, sendikamızın Büyük Anadolu adını verdiğimiz yatırım zincirlerinin en yeni halkalarından biri olduğunu kaydederek; “Bu otel, bir kişinin değil, bu otel metal işçilerinin kendi malı, bu otel, benim, senin, onun. Bu otel hepimizin, Bu otelin temelinde hepimizin emeği var, alın teri var. Göz nuru var. Bu otelin temelindeki harçta, sizlerin en büyük ve en güçlü eseri olan Türk Metal’in imzası var. Didim’den, Kıbrıs’tan, Ereğli’den sonra Ankara’da artık yeni bir eviniz daha oldu. Evinize, yuvanıza hoş geldiniz” dedi.

Yücel Yücel konuşmasını şu şekilde bitirdi:

Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Yücel; Hepimiz, Türk İşçi Hareketinin içindeki bu büyük ve güçlü ailenin vazgeçilmez değerlerisiniz… Biz, değerlimizi korumaya, değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz… Çünkü biz sizlerle varız, var olacağız… Biraz evvel de söylediğim gibi, biz sizlerin, eş ve çocuklarınızla birlikte daha mutlu bir gelecekte daha huzurlu bir şekilde yaşaması için bir yola çıktık… Bu yoldan da dönmeyeceğiz… Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin…

Konuşmasını tamamlayan Genel Sekreterimiz Yücel Yücel katılımcılarla birlikte otelin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol