ZAFER DİNEX EMEKÇİSİNİN, YETKİ TÜRK METAL’İN
ZAFER DİNEX EMEKÇİSİNİN, YETKİ TÜRK METAL’İN

Dinex iş yerimizde uzun zamandır sürdürdüğümüz örgütlenme mücadelemiz Çalışma Bakanlığı’nın Dinex iş yeri için yetki tespit yazısını tarafımıza göndermesiyle zaferle sonuçlandı. Hayırlı olsun!


Çerkezköy Şubemize bağlı Dinex Egzoz ve Emisyon iş yerimizde 4 aydır süren mücadelemiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Dinex iş yeri için yetki tespit yazısını tarafımıza göndermesiyle zaferle sonuçlandı. Dinex emekçilerinin büyük bir kararlılıkla, Türk Metal ile tek bilek ve tek yürek olarak sıfırcı ve fotokopici sendikaya karşı sürdürdüğü mücadele nihayet sonuçlandı. “Yüzbinlerin bir bildiği var, Türk Metal nerede biz oradayız” diyen ve bütün metal işçilerinin tek çatı altında toplanmasını isteyen Dinex emekçileri Türk Metal’in yetkili sendika olduğu kararını büyük sevinçle karşılandı.

Bu zamana kadar üyelerini türlü maceralara ve kaosa sürükleyen sıfırcı ve fotokopici sendikanın Dinex iş yerinden eli boş dönmesi ve boşa kürek sallamış olması da tescillenmiş oldu.

Çalışma Bakanlığı tarafından yetki tespitinin Türk Metal’e verilmesi ve kazanılan zafer Başta Dinex emekçileri olmak üzere tüm teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol