GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ERDAL, EĞİTİM AÇILIŞINA KATILDI!
GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ERDAL, EĞİTİM AÇILIŞINA KATILDI!

Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal, Türk Metal-MESS Ortak Eğitim Programı kapsamında İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul 1 Nolu, Çerkezköy ve Kapaklı Şubelerimizin için 17 Aralık 2019 Salı günü düzenlenen eğitim programının açılışına katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Halil Faki Erdal açılış programında gerçekleştirdiği konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamlarını ileterek başlarken, sendikamız Türk Metal’in Türkiye Metal Sanayiciler Sendikası (MESS) ile yürüttüğü grup toplu iş sözleşmesinde gelinen son durum ve Arabuluculuk süreci hakkında bilgiler verdi. MESS ile Arabulucuk aşamasında olduğumuz dönemde geçtiğimiz hafta iki ve bugün gerçekleştirilen eylemle birlikte bugüne kadar üç eylem yaptığımızı belirterek konuşmasına devam eden Genel Başkan Yardımcımız Erdal; “İşyerlerindeki eylemlere katılarak, emeğine ve ekmeğine sahip çıkan ve bizlere destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasına MESS ile yürüttüğümüz süreci değerlendirerek devam eden Genel Başkan Yardımcımız Erdal, sendikamızın zor bir sürecin içine girdiğini dile getirerek; “Türk Metal Sendikası, her dönem zor süreçlerin sendikası oldu.” dedi. Genel Başkan Yardımcımız Erdal, konuşmasını sendikamız Türk Metal’in faaliyetlerini ve ülkemizin güncel ekonomik ve sosyal durumu değerlendirerek tamamladı.

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul 1 Nolu, Çerkezköy ve Kapaklı şubelerimize bağlı işyerlerinden 300’e yakın üyemizin katıldığı açılış programında üyelerimiz sendikamıza olan güven ve desteklerini attıkları slogan ve alkış sesleri ile gösterdi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol